BS Joval 2/07,   Franklin motor   0,55PK  230V Bekijk groter

BS Joval met Franklin motor 230 en 400V

Nieuw product

De bewezen kwaliteit van de Joval pomp in combinatie met de Franklin Electric motoren zijn een constante factor voor uw bron. De 4" bronpompen zijn RVS pompen met polycarbonaat waaiers.

Deze bronpomp wordt compleet geleverd met bijbehorende startkast (controle box) en 1,5 mtr onderwaterkabel.

Verlengkabels t.b.v. bronpompen vindt u bij accessoires

Meer details

€ 490.11 incl. BTW

Joval bronpompen

Sinds de introductie van de Joval pomp in Nederland, nu een aantal jaren geleden, is de verkoop sterk gestegen. De bewezen kwaliteit van de Joval pomp in combinatie met de Franklin Electric motoren zijn een contante factor voor uw bron. Joval levert bronpompen van 4" tot en met 10" in diverse uitvoeringen. De 4" bronpompen zijn RVS pompen met polycarbonaat waaiers. De 6" bronpompen zijn ook van RVS en leverbaar met Noryl en de grotere uitvoeringen (50m³/h en 60m³/h) met gietijzeren waaiers. Vanaf 50m³/h tot 300 m³/h zijn de pompen verkrijgbaar in Gietijzer, Gietijzer met bronzen waaiers, geheel 316SS en geheel brons.

Franklin Electric motoren
Door innovatieve en high-tech producten heeft Franklin Electric heeft nieuwe markten en applicaties ontwikkeld. Franklin Electric fabriceert ingekapselde en herwikkelbare motoren van 0,25kW tot 400kW. De producten worden gebruikt in huiselijk toepassingen, industriële toepassingen, gemeentes, thermische bronnen, drukverhogende installaties en andere gespecialiseerde toepassingen. Door Franklin Electrics Innovatie leveren wij een complete series van 4" motoren voor 1 fase en 3 fase spanning en verschillende frequenties. In het verlengde levert Franklin Electric grote onderwatermotoren (6", 8", 10" en 12") die gebruikt worden in grote bronnen voor grotere debieten en diepere installaties.

Motor Innovaties zijn: - Sand Fighter® Sealing system   - Subtrol® Heat sensor   - Hi Temp    motors   - 316SS / 904L materialen

Andere klanten kochten ook